Σχετικά με εμάς

ΚSM Human Resources Ελλάς

Η ΚSM Human Resources Ελλάς είναι η αξιόπιστη λύση για την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης σε ανθρώπινο δυναμικό, είτε αναζητάτε προσωρινή απασχόληση, είτε μόνιμη εργασία.

Με πολύχρονη εμπειρία, κατάρτιση και γνώση για τις σύγχρονες και ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς στεκόμαστε δίπλα στον υποψήφιο εργαζόμενο και την επιχείρηση φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της το 2002 η KSM Human Resources Ελλάς λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό σε κάθε εργαζόμενο προστατεύοντας παράλληλα και τον επιχειρηματία, εξασφαλίζοντας έτσι και στις δυο πλευρές ένα επιτυχές αποτέλεσμα και μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει διάρκεια στο χρόνο.

Στόχος μας η δική σου επιτυχία!

Είμαστε η Νο1 Ελληνική Εταιρεία με εξειδίκευση στην κάλυψη προσωρινής και μόνιμης εργασίας σε ανθρώπινο δυναμικό και λειτουργούμε με ειδική άδεια λειτουργίας ως εταιρεία προσωρινής απασχόλησης υπ. αριθμόν 13022/205 6-4-2015 που μας επιτρέπει να ασκούμε νόμιμα τη δραστηριότητα της παροχής εργασίας από μισθωτούς μας σε άλλους εργοδότες με τη μορφή της προσωρινής απασχόλησης όπως αυτή προσδιορίζεται στον Ν. 4052/2012.

Παράλληλα η KSM HR κατέχει άδεια Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας φροντίζει και για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για μόνιμες θέσεις εργασίες και για τις εταιρείες που αναζητούν την καλύτερα λύση για την κάλυψη εξειδικευμένων και κρίσιμων θέσεων γι αυτούς.

Θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για εσάς

Επιλέξτε το προφίλ σας

Είμαι υποψήφιος
Είμαι υποψήφιος
Δεν έχετε εργασία ή θέλετε να αναβαθμίσετε την θέση σας. Βρείτε την επόμενη θέση σας εδώ.
Είμαι εργοδότης
Είμαι εργοδότης
Θέλω να βρω το κατάλληλο προσωπικό γρήγορα και εύκολα.
Είμαι συνεργάτης
Είμαι συνεργάτης
Θέλω να ενημερωθώ για τις υπηρεσίες σας.

Βρες την επόμενη θέση εργασίας σου!

Αναζητήστε τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν, στην κατηγορία που θέλετε.

- Γνώση και εμπειρία
- Αξιοπιστία και συνέπεια
- Ακολουθούμε τις εξελίξεις

Μας εμπιστεύονται!

Μείνετε ενημερωμένοι

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και θα λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις μας